Podgorica - Gornja Gorica - Porodična kuća - prodaja

Osnovni podaci

Grad:Podgorica

Šira lokacija:Gornja Gorica

Cijena/m²:872,00 €

Površina:125,00 m²

Površina parcele:1460 m²

Sobnost:3

Spratnost:P

Opis

Kuća površine 105m2, + podrum 20m2, na placu površine 1.460m2
Struktura kuće po prostorijama:
dvije spavace sobe
- hodnik, velik zato što je prvobitno trebalo da se radi kuća na sprat
- kupatilo
- kuhinja, trpezarija i dnevna soba integrisane su u jednu prostoriju.
Imaju dvije terase, velika ulazna terasa i na suprotnoj strani na izlazu iz trpezarije druga. Takodje jedan balkon iz dnevne sobe.

U svim sobama je hrastov parket, plocice u kupatilu, kuhinji i hodniku
Svi zidovi u kući su noseći i uvezani kvalitetnim cerklazom, te se moĹľe graditi više spratova. Armatura u stubovima je predimenzionirana od 10 na 16mm i koriscena je marka betona od koje se prave mostovi.
Strujna instalacija predimenzionirana, ima veći promjer od potrebnog, a ugrađivani su kablovi koji se koriste za spoljašnje vodove.
Krovna konstrukcija je posebno impregnirana u motorno ulje, nedjeljama su lezale grede u produĹľenim olucima/kadicama. Na taj način je opasnost od vlage  minimirana. Nema betonske ploce, trska, pod, preko izolacija mineralnom vunom. Mogu se vidjeti i ostavljeni izvodi armature za naredni sprat (16mm).
Visina plafona 2,60m.
Hidroizolacija podruma: Podrum od livenog betona, samo ispod dnevnog boravka, spoljni zidovi zasticeni bitumenom i nasuti sljunkom / drenaza.
Čitavom duĹľinom ograde je posaĐena vinova loza, djelimično i kivi koji se nalaze isto tako djelimiÄŤno na krevetima. Pored toga ima dosta sadnica voća, smokve, japanske jabuke itd.
Kuća se nalazi u neposrednoj blizini VAPOR-a.

Ostali podaci

Broj pregleda: 144

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna