O nama

"INekretnine" D.O.O. je agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina, sa sjedištem u Podgorici, ul. Rimski Trg br.44, zgrada "Vektre". Agencija se ovim poslom uspješno bavi od 1998.god. i u tom periodu je postigla značajne rezultate. U "INekretninama" su stalno zaposleni 6 radnika, a angažovana su i tri spoljna saradnika.
Osim Podgorice, posredujemo u pružanju svojih usluga u svim gradovima Crne Gore, pa i šire u regionu, Srbiji, Hrvatskoj, Federaciji BiH, Kosovu...
U svom radu koristimo sve utvrđene standarde koje nameće tržište nekretnina u regionu. Opremljeni smo savremenim informacionim sistemom, povezani sa Internetom i drugim destinacijama po potrebi, sve u cilju postizanja što boljih rezultata u poslu.

"INekretnine" pružaju uslugu besplatnog oglašavanja preko sredstava javnog informisanja ( dnevne novine, TV...), kompletan pravni servis od sudske provjere, Ugovora o kupoprodaji, poreza na promet do procesa uknjižbe nekretnine na novog vlasnika; izdavanje građevinskih dozvola, pretvaranje stambenog u poslovni prostor, dobijanje dozvole za rad kao i legalizaciju objekata na privatnom i državnom zemljištu.

Značajne rezultate agencija postiže i u dijelu rentiranja, bilo stambenih ili poslovnih prostora, gdje je čak ostvarila važne kontakte sa inostranim organizacijama ( konzulatima, humanitarnim organizacijama).

Glavni moto agencije je: "PROVJERITE ZAŠTO SMO IN".